Behandlingar


Här ser du vad jag erbjuder för olika typer av behandlingar. Då alla kunder är unika är det svårt att sätta ett fast pris. När du går in och bokar din tid får du chansen att fylla i vilken typ av hår du har och vilken behandling du är ute efter. Du får då en mer exakt prisbild på vad ditt besök kommer att kosta.

Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid, i annat fall debiteras 75% av behandlingspriset.

Läs gärna Bokningsvillkoren innan du bokar tid.

Klippning


Det roligaste med klippningar tycker jag är att jag får möta så många olika människor. Jag tycker om att klippa både långa och korta hår, barn och maskinputsningar. Hit kan du komma oavsett om du vill göra en ny förändring eller bibehålla frisyren du har idag.

Boka klippning

från 400kr

Färgning


Med färg får jag tillsammans med dig använda min kreativa sida. Med olika tekniker inom färg, slingning, effekter eller färgkorrigering kan vi nå ett gemensamt mål med ditt hår. När du bokar din tid hos mig är en noga konsultation inräknad för att vi ska hitta målet tillsammans, vissa resultat/förändringar tar längre tid än andra. Jag är väldigt mån om att mina kunder ska ha en bra kvalité på sitt hår och få lära sig hur de ska sköta om håret även när de kommit hem.
Läs igenom bokningsvillkoren innan du bokar din behandling.

Boka färgning

från 1200kr

Styling/Uppsättning


Har du ett datum i kalendern där du vill vara extra fin? Då kan jag hjälpa dig! Jag gör allt ifrån lättare styling till mer avancerade uppsättningar. Är det något så stort som din Bröllopsdag så ordnar jag en fin stund i salongen endast för dig och dina eventuella tärnor.

Boka enklare styling  -  Boka uppsättning

från 400kr

Fransar & Bryn


Även bryn och fransar ramar in ansikte och ögon. Här kan du boka både färgning och formning, passa på att boka det som tilläggstjänst under din färgbehandling, då till reducerat pris.

Boka färgning av fransar & bryn

från 300kr

Rensning, K18 & kurer


Det finns mycket olika föroreningar i hår idag såsom överskott av silverpigment, metaller från eget brunnsvatten eller klorpåverkat hår. En rensning kan ibland behövas för att få ett finare resultat. Jag jobbar med märket Maliby C som har olika produkter för rensning av olika typer av hår.

K18 är en produkt som hjälper till att återställa skadat hår och skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Du kan välja K18 som tillägg till din behandling.

Efter din behandling kan du lägga till en inpackningskur och som ger ditt hår lite extra kärlek och omtanke.

Boka salongskur

från 400kr