Linnéa Söderqvist

Frisör

Gesällbrev 2015

Norrklipp


När jag 2011 tog beslutet att flytta till Östersund från de småländska skogarna kunde jag inte tro att min dröm skulle bli sann. Här hittade jag mitt yrke som jag älskar och idag har jag äntligen min efterlängtade, helt egna salong. Redan när jag var klar med min utbildning under 2012 brann jag för att få kunden att känna sig bekväm och få en hemtrevlig känsla i stolen hos mig. Den visionen har jag nu även fått återspegla i miljön ni kommer till innanför dörrarna på Norrklipp.


Jag älskar färg & form och brinner för att få göra mina kunder riktigt fina i håret. Jag tycker om mångsidigheten att få klippa människor i alla olika åldrar och anpassa upplevelsen efter dig som kommer och sätter dig i stolen.


Varmt välkomna till mig!


Linnéa

Kontakta salongen


Info@norrklipp.se

063-6606000

Vi jobbar med

KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy är en australiensk frisör som skapat och eftersträvat samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av deras produkter.
All hårvård – från schampo, balsam, och återfuktande inpackningar till paste – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfater och parabener och är certifierade Cruelty Free av PETA.

COLOR.ME

..är färgen för dig som vill använda naturliga produkter och se till att du tar hand om både miljön och din egen hälsa.
COLOR.ME-kunden är intresserad av ett friskt glänsande hår som ser ”levande“ ut. Våra kunder är medvetna och förstår vikten av att använda en kvalitetsfärg med ”rätt“ val av ingredienser. Färgen har skapats med inspiration av och tillsammans med Kevin Murphy.
Med COLOR.ME vill vi tillgodose allas behov: Frisörens – Kundens – Miljöns – Hårets – Hudens och Resultatet.

K18

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

GHD

För dig om vill ha en ”Great Hair Day”
GHD är en serie med stylingverktyg som hjälper dig skapa mängder av olika looker; de ger form och liv till ditt hår varje gång du stylar det. De har även professionella hårstylingprodukter som är framtagna med ett  värmeskyddssystem som ger ett lätt och osynligt skydd mellan värmen från ditt stylingverktyg och håret. Produkterna är designade för att bevara hårets välbefinnande och ta stylingen till nästa nivå.

Malibu C

Malibu C har en filosofi som bygger på att skapa välmående hår med hjälp av C-vitamin. Den unika formulan baseras på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ge dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår. Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt omkring oss och i duschvattnet, som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. Baserad på naturliga ingredienser.