Bokningsvillkor


Läs igenom bokningsvillkoren innan du bokar:


 • Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid, i annat fall debiteras 75% av behandlingspriset.
  För att avboka din tid kan du använda inloggningen på onlinebokningen, ringa till salongen 063-6606000 eller maila på info@norrklipp.se
 • När du kommer hit för att göra en färgbehandling är det viktigt att ditt hår är rent från torrschampo, utväxspray och stylingprodukter då det kan påverka färgbehandlingen negativt och ge ett oönskat resultat. Om jag behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kommer det att ta längre tid och därmed kosta 400kr mer. OBS! Lite hårspray går bra att ha i håret.
 • Före en färgbehandling är det viktigt att du berättar om du har några allergier, egen brunn, använder sprayblonde osv. Det kan leda till kemiska reaktioner som kan skada ditt hår eller hårbotten.
 • Kemiska behandlingar sker på ditt ansvar och jag som frisör ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat utan att tumma på hårets kvalité.
 • I bokningsprogrammet finns det många val för att du som kund ska boka rätt typ av behandling med rätt tidsåtgång, men ibland kan det ändå vara svår att veta vilken behandling man ska boka. Är du osäker får du gärna ringa på 063-6606000. Bokar du fel behandling är risken att vi inte hinner nå det resultat du önskar.
 • Efter din behandling: För att kunna ge garanti på din behandling krävs att du använder rekommenderade frisörprodukter och eftervård för att hålla önskat resultat.
  Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök.
 • Jag vill att du som kund ska känna dig 100% nöjd! Därför görs alltid en noga konsultation innan vi börjar med behandlingen, då är det viktigt att du berättar om ditt hårs historia.